„Dvidešimt vieno“ sistema – „Red Seven“

„Dvidešimt vieno“ sistema – „Red Seven“

2016-09-29 10:50:08 - Braňo "Ace"

„Dvidešimt vieno“ skaičiavimo sistemos yra vienos populiariausių kortų strategijų. Tai nieko keisto. Kiekvienas lošėjas norėtų turėti pranašumų prieš kazino.

Neseniai pristatėme vieną paprasčiausių skaičiavimo sistemų („Hi-Lo“ sistemą). Tačiau yra daugybė kitų sprendimų ir sistemų. Kai kurios jų netgi tiesiogiai pagrįstos „Hi-Lo“. „Red Seven“, kurią aptarsime šiandien, yra viena iš tokių sistemų.

„Dvidešimt vieno“ strategija, tinkama pradedantiesiems

Sistemos principai yra panašūs į kitų paprastų sistemų. Ji pagrįsta vadinamųjų didelės vertės kortų (10 akių ir vertingesnių) ir mažos vertės kortų (9 akių ir mažiau) skaičiavimu. „Red Seven“ sistemoje naudojamos šios taškų reikšmės:

  • 2–6 akių kortos vertė yra +1
  • 8–9 akių kortos vertė yra 0
  • Nuo 10 akių kortos iki tūzo vertė yra -1

Galbūt pastebėjote, kad nesakome, ką daryti su septynias akis turinčia korta. Štai kuo „Red Seven“ skiriasi nuo kitų sistemų. Ši sistema yra viena iš kelių sistemų, kuriose skiriama kortų spalva. Raudona septynių akių korta verta +1 (kaip žemos vertės kortų), o juoda septynių akių korta verta -1 (kaip didelės vertės kortos).

Kaip panaikinti „Red Seven“ sistemos nesubalansuotumą

Labiau patyrę lošėjai tikriausiai jau pastebėjo, kad „Red Seven“ yra viena iš vadinamųjų nebalansuotų sistemų. Šias sistemas apibūdina faktas, kad susumavus visas kaladės kortas neįmanoma gauti 0.

Tačiau sistemą galima lengvai subalansuoti. Pradėję žaisti skaičiuokite ne nuo 0, bet nuo skaičiaus, kuris lygus bendram lošimo kortų kaladės skaičiui, padaugintam iš minus dviejų. Tai reiškia, kad jei žaidžiate su viena kalade, pradėkite nuo -2. Jei žaidžiate su dviem kaladėmis, pradėkite nuo -4, jei su trim – pradėkite nuo -6 ir t. t.

Lošimas, pagrįstas „Red Seven“ sistema

Nuo jūsų priklauso, kaip iš tiesų naudosite skaičius lošimui prognozuoti. Panašiai kaip ir naudojant kitas skaičiavimo strategijas, reikia laikytis kelių taisyklių, o didesnė suma reiškia, kad jūsų situacija yra geresnė – tai yra turite didinti statymus. Antra vertus, jei suma yra žema, tada džiaugiasi dalytojas, nes jūsų vidurkis ir laimėjimo galimybė yra mažesnė, tai yra neturėtumėte statyti tiek daug.

Tačiau jums turėtų patikti faktas, kad galite žaisti taikydami sistemą, net jei ji paprasta. Vėliau pristatysime sudėtingesnes sistemas.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Ispaniškas dvidešimt vienas Kortų žaidimas Microgaming Žaisti
Pontoon Blackjack Kortų žaidimas NetEnt Žaisti
Royal Crown Blackjack Kortų žaidimas Novomatic Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku